Choď na obsah Choď na menu
 


VIDEO

7. 2. 2013

KDO ZABIL KENNEDYHO 

VIDEO ČO VYRAZÍ DYCH. MODERÁTOR VIDEA ZAVRAŽDENÝ.

Vždy ma zaujímalo všetko okolo života prezidenta Johnna F. Kennedyho. Prečítal som si čo bolo dostupné, pozrel kadečo čo nám tv bedňa ponúkla. O tej vražde sa popísalo veľa, o tom atentáte na prezidenta. Ja si to tak letmo pamätám, keď sa to stalo. Boli toho plné noviny i v telke to dávbali. Ja som v tom čase mal sedem rokov. Mirek Černý spieva, no skôr to recituje ako spieva o tejto udalosti a menuije sa to 100 let. Mirek spolupracoval so skupinou Rangers, neskôr sa museli premenovať na Plavcov, ale toto Mirek nikdy s nimi nenahral, je to s Country Beat Jirku  Brabca a pomenovali to - O sto let pozdějí. Môžeme si to pri čítaní vypočuť :

 

 
 
 
 
Plavci-Rangers - O sto let pozdeji
od autora tejby1
 

Teraz sa na internete objavuje nový dôkaz, ako to naozaj bolo. No dá sa veriť niečomu, čo po rokoch vyvráca to, čomu sme verili, že to naozaj tak bolo. Tak tu vkladám čo som sa tam dočítal a potom si pozri na youtube video :


JFK bol jediný katolícky prezident v histórii Spojených Štátov. K jeho známym "zločinom" pre ktoré bol v r. 1963 zavraždený, patrilo približne toto:


- Presadil zákaz skúšok jadrových zbraní v ovzduší a vo vode.
- Trval na kontrole jadrového programu Izraela ktorý ako jediný štát, čo podpísal dohodu o "nešírení" dodnes beztrestne akúkoľvek kontrolu odmieta.
- Začal vydávať (raziť) štátne strieborné doláre, ktoré tým, že boli krytéz namenali likvidáciu monopolu FEDu (v súkromnom vlastníctve) na tlačenie ničím nekrytých teda bezcenných "papierikov",  ktoré nakoniec spôsobiloterajšiu globálnu finančnú a dlhovú krízu.
- Vyhlásil vojnu narkomafii a začal súdne procesy proti jej vodcom, v čom pokračoval jeho brat Róbert, zavraždený v r. 1968, kedy bol zavraždený aj Martin Luther King.
- Odmietol podporiť vojenskú agresiu proti Kube letectvom. Útok do "Zátoky svíň" tak uskutočnili len kubánski kontrarevolucionári.
- Odmietol účasť americkej armády vo vietnamskej vojne, čím ohrozil zisky vojensko-priemyslovej mašinérie.

Za tieto zločiny a iste aj kvôli tomu, že príliš veľa vedel, bolo postupne zavraždených viac než 20 členov Kennedyovskej rodiny, ako aj vyše 100 svedkov atentátu, ktorí vypovedali proti nezmyselnej oficiálnej verzii jediného atentátnika Oswalda vydanej Warrenovou komisiou. Od jeho smrti až doteraz je účelovo masmédiami opľúvaný a obviňovaný zo všetkých možných nerestí, chorôb a podobne, s jediným cieľom pošpiniť jeho obrovskú popularitu doma i vo svete.

Fakty o atentáte mali ostať 50 rokov utajené - teda do r. 2013...

Po pozretí celého videa som konečne pochopil zvláštne chovanie jehomanželky, ktorá miesto aby sa skrčila, alebo kryla za šoférom, pokúšala sa z auta ujsť a zachrániť si život. A pre dokreslenie špinavej histórie odporúčam aj vypočuť si jeho doteraz utajený prejav, ktorého odkaz sa ukáže v ponukovej palete (s jeho portrétom) po skončení videa.

 

-------------------------

 

A teraz ako to naozaj bolo? Zaujímalo by ma, čo na to vraví práve Mirek Černý napríklad a ľudia čo ich tento zločin zaujíma roky rokúce. Ktovie ako to bolo naozaj okolo Marilyn Monroe (1.6.1926 - 5.8.1962) a okolo kadejakých iných záhadných nevyjasnených úmrtiach známych osobnosti...?

http://youtu.be/VqxEoNySnoc
 

 

 

pfč + tramtária + čiMči - sLOVEnsko

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.