Choď na obsah Choď na menu
 


OD 30TKY PO DNEŠOK

1. 11. 2014

 

 

Autoportrét ženy v bombarďákoch: Každé narodeniny sa fotila v stejnom „oblečku“

Americká fotografka Lucy Hilmer nedávno zverejnila odvážnu sériu autoportrétov, na nich má na sebe len staromódné nohavičky, ponožky a boty. V tomto „outfitu“ sa umelkyňa pokaždé fotila pri svojích narodeninách. Výsledné snímky odhaľujú nielen skutečné ženské telo, jak se měení v prúde času, ale i pravé já, ktoré se neschováva za vrstvy oblečenia.

 

zdroj:lenculture a extraSTORY.cz

ps.niečo podobné tu už je na mojich strankách a najdeš to pod názvom ŠTYRI ŽENY!

 

 

LUCY HILMER

9. 9. 2014

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Hľa, človek - žena!

Ifča,1. 11. 2014 18:35

Pozoruhodný a odvážny dokument, pritom vôbec nie je vyzývavý, ale decentný v svojej ľudskosti, prostote a jednoduchosti. Páči sa mi a má moje sympatie dáto dáma!
Tak ide čas, tak ide život a tak sa meníme. Dôležité je s pokorou prijímať tieto zmeny, lebo sú súčasťou života. Koľko je tých, čo sa nechávajú "prerábať" na niekoho iného, mladšieho. Z mnohých sa stali hrozné kreatúry. Čas aj tak nezastavia a sú aj takí, čo za to zaplatili cenu najvyšiu - vlastným životom.
Žime a starnime s pokorou!

Re: Hľa, človek - žena!

peťo tulák,1. 11. 2014 19:23

ĎAKUJEM IFČA!

Veru odvážny dokument, akt krásne čistý a zvodný. Škoda, že niesu k dispozícii aj zvyšné fotografie. Ako u teba, tak aj u mňa ma ta dáma moje sympatie a preto som tento príspevbok zaradil na svoje stranky v rubrike fotografie.

Je to podobný príspevok ako nedávno sem zaradený pod názvom Štyri ženy. Tu aj v tom príspevku vidieť ako sa človek - žena - mení behom svojho života. Pekne si to napísala, že je tu pani Lucy taká aká je a nič na sebe nemenila skrz to, že ju na fotografiach uvidí celý svet.

Žime a nechajme žiť ako spieva naša jednička Marika Gombitová!