Choď na obsah Choď na menu
 


FOTOKALENDÁR

6. 1. 2013

 

Rád prezerám fotografie, to je jedno s akou tématikou. Či je to príroda, ľudia, ženy, deti, muzika.  Je jedno aké, ale proste fotografie. Nevadia mi ani klasické rodinné oslavy a dovolenky. Vždy to tak dobré padne, keď u niekoho sedím a nečumíme na blbú tv bedňu, ale dostane ten človek, hostiteľ nápad a vytiahne najnovšie fotografie čo nafotil. Alebo pustí video s fotografiami, lebo všetci vieme, že dnes už len málokto si robí fotografie do albumu. Skoro všetko máme v počítači. Samozrejme tento človek čo mi toto poslal je jedna z vynimok. U neho mám možnosť vždy jeho tvorbu si pozrieť a vidieť ju priamo na fotografiách rozmeru 30x40cm. Vždy keď tam sedím s ním a jeho manželkou, citím sa ako u staršieho brata, čo mi rád ukáže čo nafotil a úžasne porozpráva o každej jednej fotografii, ako vznikla a kde ju fotil. Rád sa tam k ním vraciam za tu hraničnú rieku Morava.

V tomto príspevku ponúkam kalendár na rok 2013, v takom inom prevedení, na aký sme si za roky zvykli, takže si klikni na priloženú adresu a kochaj sa v tej fotokráse :

 

http://models.com/work/pirelli-calendar-pirelli-2013-calendar-by-steve-mccurry-preview/130845

 

Ak ste si to pozreli, tak čo? Bolo na čo pozerať, však?

ĎAKUJEM CYRDO!!!

 

Nuž a na druhý deň som v meilovej schránke objavil zas od toho istého odosielateľa prenádherný meil plný úžasných fotografov a fotografii

 

 http://www.magnumphotos.com/C.aspx?VP3=CMS3&VF=MAGO31_14

 

 a ja sem vkladám ešte jedného zo sLOVENska

 

http://www.fotogross.sk/

 

cyrdo-moje.jpg

foto len také ilustračné, kde je Cyril Gajdík a Jindro Štreit

 

 a ešte jedno foto na záver - NEKONEČNO - foto čo pobláznilo celý svet


http://www.a15a.net/uploaded/764_1214566470.swf

 

pfč tramtária & čiMči - sLOVEnsko

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Fotokalendár

Petr z Valašska,21. 1. 2015 11:43

Já jsem na tom podobně, taky rád prohlížím fotografie s jakoukoliv tématikou a velmi rád mám takové ty docela "obyčejné", reportážní fotky ze života, i histotické, rád se přehrabuji v krabicích se starými fotkami...A jak píšeš, opravdu se taky třeba na návštěvě raději budu dívat na fotky než na televizi. A jsem rád, jestli se i moje fotky někomu líbí. A není zrovna můj šálek takové ty moc přeumělkované fotky jako jsem viděl tady v tom linku Fotogross. V Magnumphotos jsou dobré fotky ze světa, některé opravdu silné... U prvnho linku jsem čekal fotky Cyrila - teda ten kalendář, jeho obrázky mám moc rád, je to opravdu pan fotogfaf - ale je tam link na kalendář Pirelli 2013. A ten poslední link - efektní a zajímavé, dobře udělaný gif a taky dobrý nápad...

Re: Fotokalendár

peťo tulák,22. 1. 2015 4:16

Hurááááááááááááááá
Jeden pán fotograf sa tu zastavil a nie len si to všetko pozrel, ale si našiel čas a niečo tu aj napísal za čo pekne ďakujem, vždy to poteší, ak čitateľ napíše niečo, svoj názor, svoje postrehy čo ho zaujalo a čo nie.
Ďakujem a sto ľudí, sto chutí. Veľmi ma teší, že si si obľúbil práve fotografie Cyrila.

Ďakujem ešte raz Petr!